به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام سیدمحمود صانعی تبلیغ و گسترش معارف دین را از وظایف ذاتی حوزههای علمیه دانست و با اشاره به اینکه ترویج و تعمیق آموزههای دین یکی از مهمترین رسالتهای حوزه علمیه است، تصریح کرد: در این راستا مدیریتهای استانی حوزههای علمیه خواهران و مدارس علمیه خواهران کشور با توجه به ضرورتها و نیازهای تبلیغی مناطق خود، بانوان مبلغ را شناسایی و به مراکز مختلف معرفی و اعزام میکنند.
وی شناسایی توانمندی علمی و مهارتی مبلغان را از اساسیترین زیرساختهای سطحبندی مبلغین برشمرد و افزود : برای تحقق این مهم به شکل مطلوب و ایجاد بانک جامع اطلاعاتی از مبلغان خواهر، لازم بود تا در اولین مرحله آنها را شناسایی و با بهروز کردن اطلاعات خود اقدام به ارزیابی و سطح بندی آنان کنیم.
مدیر تبلیغ حوزههای علمیه خواهران با بیان اینکه مدارس علمیه خواهران در حال ارائه اطلاعات مورد نیاز مبلغان به مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران از طریق نرمافزار سما هستند، افزود: پس از پایان جمعآوری اطلاعات و شناسایی مبلغان، در مراحل بعدی نسبت به یکسانسازی پروندههای تبلیغ، صدور کارت و سطحبندی بر اساس ملاکها و شاخصهای مورد نظراقدام خواهد شد.
وی با اشاره به ضرورت ارسال اطلاعات مبلغان گفت: مراحل بعدی این طرح، برنامهها، پشتیبانیهای علمی و ارائه امتیازات شامل مبلغانی خواهد بود که اطلاعات آنها جمعآوری شده باشد.
حجتالاسلام صانعی با اشاره به اهمیت تخصصی کردن تبلیغ در عرصهها و موضوعات مختلف و مورد نیاز جامعه، یکی از اهداف مهم شناسایی مبلغان خواهر را آشنایی با سطح علمی آنان دانست و اضافه کرد: یکی از سیاستهای حوزههای علمیه خواهران ارتقاء سطح علمی و مهارتی مبلغان است که تا کنون با برگزاری دورههای آموزشی نسبت به توانمندسازی آنها در امر تبلیغ به ویژه در موضوعات مورد نیاز جامعه بانوان از قبیل خانواده، احکام، پاسخگویی به شبهات، فرقههای انحرافی، وهابیت و... اقدام نموده است.
قم - خبرگزاری مهر: مدیر تبلیغ حوزههای علمیه خواهران گفت: مبلغان حوزههای علمیه خواهران ضمن شناسایی، بر اساس سطح علمی، سابقه و مهارتهای تبلیغی، ارزیابی و رتبهبندی میشوند.
کد خبر 1500943
نظر شما